loading...
Armoo
armoo.co بازدید : 30 دوشنبه 21 بهمن 1398 نظرات (0)

زمانی که شما نخواهید در بازار ارز، سهام، بورس و تسهیلات بانکی برای سرمایه گذاری تان استفاده کنید و دارائی تان در  بازار های همچون طلاو سکه، املاک و مستغلات و غیره تخصیص دهید از سرمایه گذاری جایگزین استفاده کرده اید. سرمایه گذاری جایگزین جزو سرمایه گذاری های پر ریسک محسوب می شود که به همان نسبت نیازمند تجربه بالقوه در این بازار ها دارد. انواع سرمایه گذاری جایگزین شامل:

 

آیا به مشاور سرمایه گذاری نیاز دارید؟؟

 

۱)سرمایه گذاری خطر پذیر

venture capital زمانی که دارائی تان را به طور مثال در شرکت های نوپا همانند استارت آپ ها قرار می دهید از نوع سرمایه گذاری بلند مدت و خطر پذیر استفاده کرده اید.

۲)سرمایه گذاری خصوصی privet equity

زمانی که سرمایه گذاری در شرکت ها به بخش هایی غیر از شرکت در سهام و موارد این چنینی بشود و در عوامل دیگر همچون رشد و پیشرفت آن، تغییر ساختار و یا خرید ابزار باشد از نوع سرمایه گذاری خصوصی استفاده شده است.

۳)صندوق سرمایه پوششی ریسکی  Hedge fund

صندوق هایی که بخش های متنوعی از سرمایه گذاری را در بر می گیرند که میزان خطر پذیری و ریسک یک سرمایه گذاری را کاهش می دهند صندوق سرمایه پوششی ریسکی می گویند.

 

آیا از ۷ توصیه برای سرمایه گذاری در سال ۹۹ اطلاعاتی دارید؟؟

 

۴)سرماگذاری شخصی

زمانی که استعداد یک فرد را شناسایی می کنید و با قرار دادن سرمایه بر توانمند سازی او سعی دارید تا این فرد را به جامعه بیشتر بشناسانید  یک نوع سرمایه گذاری شخصی را انجام داده اید. سرمایه گذاری بر یک خواننده، نقاش، بازیگر، نویسنده و یک فیلم یا سریال از انواع این نوع سرمایه گذاری است.

۵)سرمایه گذاری بر کالا Discommode

اگر دارائی تان را بر تولید یا صادرات واردات یک نوع کالای خاص اختصاص دهید به آن سرمایه گذاری در کالا می گویند. سرمایه گذاری کالا  می تواند بسیار مفید باشد و به چرخه بازار نیز کمک های زیادی کند.

۶)سرمایه گذاری در زمین و مستغلات  Real estate

سرمایه گذرای در زمین و مستغلات به این دلیل که در ایران مالیاتی از صاحبین زمین و مستغلات گرفته نمی شود امری بسیار رایج است. متأسفانه این امر بر افزایش قیمت زمین و مستغلات تأثیرات بسیار چشم گیری می گذارد و می تواند تورم را در کل کشور با رشد روبه رو کند.

 

زمانی که سرمایه تان را در بورس و یا تسهیلات بانکی قرار می دهید دردسر های کمتری را تجربه می کنید اما ممکن است سوددهی کمتری برای شما به همراه داشته باشد تا زمانی می خواهید از سرمایه گذاری جایگزین استفاده کنید. در سرمایه گذاری جایگزین میزان بازده مالی شما نیز می تواند متغیر باشد و این بسته به هوش و تجربه کاری شما دارد که چگونه و در چه زمان هایی سرمایه گذرای تان را با رشد بیشتر روبه رو کنید.

 

با مشاوره تلفنی آرموو تمام سؤالاتت رو در مورد سرمایه گذاری بپرس و با قدم های محکم تر سرمایه گذرای رو شروع کن

 

آرموو با کارشناسان و متخصصین خود در حوزه ی مشاوره سرمایه گذاری به صورت تلفنی، تیمی را تشکیل داده است، که کار مشاوره را با بهترین کیفیت اجرا کند و به شما ضمانت کامل و اطمینان خاطر خواهد داد که در این مسیر همراه خوبی برای تان باشد و مشکلات و سؤالاتتان  را با دقت بررسی و برای رفع آن، راه حل مناسب ارائه دهد.

 

منبع:6 نوع از سرمایه گذاری جایگزین

armoo.co بازدید : 29 یکشنبه 20 بهمن 1398 نظرات (0)

آیا برای شما هم پیش آمده که مباحث درسی را نسبت به بقیه همکلاس های تان دیرتر یاد بگیرید و این موضوع باعث کاهش اعتماد به نفس تان شود؟ عدم توانایی در گوش دادن دروس کلاس، صحبت کردن و تفهیم مباحث از عواملی است که باعث می شود مواضیع درسی را به خوبی یاد نگیرید و مشکلات درسی متعددی گریبانتان را بگیرد. باید گفت بسیاری از دانش آموزانی که دارای اختلالات یادگیری هستند انزواطلب و ترسو می شوند و این به دلیل آسیب هایی که در دوره های تحصیلی به آن ها وارد می شود. اختلالات یادگیری متأسفانه نه توسط والدین و نه توسط معلمان به خوبی تشخیص داده نمی شود و صفت هایی همچون کند ذهن، احمق، کم هوش به افرادی که دارای این نوع از اختلالات هستند اطلاق می شود. در این بخش از مجله آرموو نگاهی داریم به انواع اختلالات یادگیری که باعث بروز مشکلات درسی می شود:

 

آیا به مشاوره درسی و رفع اشکال نیاز دارید؟؟

 

۱)اختلالات شنوایی(APD)

افرادی که مبتلا به کم شنوایی یا اختلالات APD هستند، تفاوت های ظریف بین اصوات را تشخیص نمی دهند حتی اگر صداها بلند و به اندازه کافی واضح باشند.

۲)اختلال یادگیری دیسلکسیا، دیسکلکولیا، دیسگرافیا

  • دیسکلکولیا: به افرادی که ناتوانی در درک و شمارش اعداد دارند و یادگیری ریاضی برای آن ها مشکل است.
  • دیسلکسیا: این افراد در خواندن، درک مطلب، یادآوری و گفتار مشکل دارند.
  • دیسگرافیا: به افرادی که در نوشتن و مهارت های حرکتی مشکل دارند می گویند. املای ضعیف، خلاصه برداری نکردن از گفته های معلم از علائم این اختلال است.

۳)بیش فعالی(ADHD)

اختلالاتی که موجب از کنترل خارج شدن رفتار، یادگیری و تمرکز فرد می شود. بیش فعالی در پسران بیشتر از دختران است.

۴)دیپراکسیا

این اختلال باعث ایجاد مشکل در حرکت و هماهنگی زبان و گفتار می شود. کندی در سرعت پردازش موضوعات و اضطراب از دیگر علائم این اختلال است.

۵)اختلالات در عملکرد اجرایی

نوعی اختلال که بر فرآیند های برنامه ریزی، سازماندهی و تعیین هدف تأثیر می گذارد.

۶)اختلالات در حافظه

سه نوع حافظه برای یادگیری مهم است. حافظه کاری، حافظه کوتاه مدت، حافظه بلند مدت که در پردازش اطلاعات کلامی و غیر کلامی استفاده می شود. اگر در هر یک از این نوع حافظه ها نقصی به وجود آید امکان ذخیره و بازیابی یک سری اطلاعات مورد نیاز برای انجام کار ها مختل می شود.

علائم افرادی که دارای اختلالات یادگیری هستند؟

  • در یادآوری مواردی که به او گفته شده ناتوان است
  • در تفهیم مباحث آموزش داده شده مشکل دارد
  • از روخوانی در کلاس فرار می کند زیرا جملات را به خوبی نمی تواند هجی کند و یا بسیاری از کلمات را جا می اندازد
  • در انجام دادن تکالیف اش کند است و یا متمایل به انجام دادن آن ها نیست
  • در کلاس یا انزوا طلب است و یا واکنش های هیجانی زیادی همچون خشم را از خود بروز می دهد
  • ضعف در هماهنگی ذهن و دست همچون ناتوانی در انجام امور ورزشی و یا حتی نگه داشتن یک مداد را دارد
  • هنگامی که معلم از او در کلاس سؤالی می کند از آن طفره می رود و یا در بیان آن جواب مشکل پیدا می کند

ضرورت درمان اختلالات یادگیری

فردی که این اختلالات را دارد گاها تا سنین بالا متوجه این موضوع نمی شود و تصور می کند این یک اختلال ذاتی و ارثی است که با مشاوره بر طرف نمی شود. درک این نکته ضروری است که، ناتوانی در یادگیری می تواند بر زندگی خصوصی و خارج از مدرسه و دانشگاه تأثیرات منفی اش را در پی داشته باشد. مشکلاتی در روابط، خانواده، دوستان و محیط کاری، که هر کدامشان می تواند آسیب های روانی جبران ناپذیری را در بر داشته باشد. افرادی که این نوع اختلالات را دارند احساس می کنند نسبت به بقیه دانش آموزان و هم سن و سالانشان کند ذهن و عقب افتاده اند، به همین خاطر معمولا انزوا طلب و سردرگم هستند.

با مشاوره تلفنی آرموو تمام مشکلات درسی ات رو بر طرف کن!!

ما در آرموو هستیم تا یادگیری را برای دانش آموزان لذت بخش کنیم، انگیزه آنان را افزایش دهیم و اعتماد به نفسشان را با روش های خود آموز ،تثبیت کنیم تا با کسب موفیقت در دروس، نگرانی و استرس و اضطراب را از دانش آموز و خانواده شان دور کرده و محیطی آرامش بخش را به آنان هدیه دهیم. ما در تلاش خواهیم بود تا در هر زمان و مکان که شما بخواهید از طریق تلفن برای رسیدن به اهداف بلند درسی و آموزشی تان در کنار شما باشیم.

 

منبع:۶ نوع از اختلالات یادگیری و علائمی که باید بدانید

armoo.co بازدید : 38 شنبه 19 بهمن 1398 نظرات (0)

در سرمایه گذاری، ریسک و بازده دو طرف یک سکه هستند. ریسک پایین به طور کلی به معنی بازده(سود) مورد انتظار پایین است، در حالی که بازده بالا معمولاً با ریسک بیشتر همراه است. اما چه نوع سرمایه گذاری هایی در ایران بازده بیشتری دارند؟ سرمایه گذاری در سود های سپرده بانکی در ایران محبوب تر از سایر سرمایه گذاری ها است اما علت آن چیست؟ میزان ریسک پذیری در مردم ایران بسیار کمتر از سایر کشور ها است، به همین علت است که اکثر مردم سعی می کنند تمام سرمایه خود را در امور بانکی و تسهیلاتی قرار دهند و به همان میزان سود قانع می شوند. به همین خاطر دولت با کاهش سود های بانکی سعی داشته است تا مردم را ترغیب به سرمایه گذاری در بخش های دیگری همچون بورس کند.

آیا به مشاوره سرمایه گذرای نیاز دارید؟؟

دغدغه بسیاری افراد این است که با توجه به تورمی که در کشور وجود دارد چه روش هایی در سرمایه گذاری می تواند برای آن ها سود آور باشد و بازده مناسبی نیز برای آن ها داشته باشد. بازار ایران در زمینه های مختلف دچار نواساناتی بوده که افراد را برای سرمایه گذاری می ترساند اما یک سری از سرمایه گذاری ها هستند که به طور عمده میزان بازده مناسبی داشته اند و میزان ریسک شان نیز کمتر است. در این مقاله از مجله آرموو نگاهی داریم به ۷ توصیه ای که افراد قبل از آغاز سرمایه گذاری خود باید آن ها را بدانند.

۱)هدفتان از سرمایه گذاری را مشخص کنید و بازار سرمایه خود را بشناسید:

اکثر افراد تنها میزان بازده سرمایه گذاری را مورد بررسی قرار می دهند و شناخت کافی راجع به بازار سرمایه خود ندارند، به همین علت ممکن است بعد از گذشت مدت زمان کوتاه از سرمایه گذرای خود احساس پشیمانی کنند و با یک شکست مالی روبه رو شوند.

۲) آینده سرمایه گذاری تان را برحسب گذشته اش پیشبینی نکنید:

در هر دوره و در سال های متفاوت ممکن است یک سرمایه گذرای دچار تغییرات و تحولات زیادی شودبه طور مثال افرادی که بر خرید و فروش خودرو می خواهند سرمایه گذاری کنند نمی تواند با استناد به گذشته این بازار قدم در این راه قدم بردارند. همانطور که می دانید بازار خودرو در سال های اخیر دچار نوسانات بسیار زیادی شده است و با افزایش نرخ رشد آن اکثر افراد به این سرمایه گذاری در این زمینه علاقه مند شدند اما باید گفت این نرخ ممکن است دچار نوسانات بسیار شدیدی شود انجام آن یک عمل بسیار پر ریسک است.

۳)به اخبار و پیشبینی هایی که راجع به انواع سرمایه گذاری ها بیان می شود اعتنا نکنید:

رسانه های زیادی هستند که اخبار رشد یا افت بازار های سرمایه را به صورت روزانه به عموم مردم ابلاغ می کنند اما نباید به آن ها اعتنا کرد. پیشبینی سرمایه گذرای باید بر حسب تجربه و شناخت بازار باشد نه براساس اعداد و ارقام.

۴)در سرمایه گذاری صبور باشید:

صبر در سرمایه گذرای، برخی زمان ها می تواند دارایی شمارا چند برابر کند و یا بر عکس باعث شکست مالی شما شود اما این شما هستید که با استفاده از هوش خود و یا تجربه دیگران باید بدانید چه زمان هایی بهتر است صبور باشید و چه زمان هایی سرمایه خود را از چرخه بازار بیرون بکشید.

۵)سبد سرمایه گذاری را فراموش نکنید:

بسیاری از سرمایه گذارن سعی می کنند سرمایه خود را در چند بخش مختلف قرار دهند تا اگر سرمایه شان در یک بخش دچار زیان شد بخش دیگر دارائی شان از بین نرود. به طور معمول سرمایه گذاران ریسک گریزند و نمی خواهند سرمایه خود را معطوف به یک مکان کنند، به همین علت است که با قرار دادن آن در بخش های مختلف سعی در حفظ سرمایه و کاستن ریسک در آن هستند.

۶)از سرمایه گذاری ای استفاده کنید که تورم اقتصادی را بالا نبرد!

بسیاری از افراد زمانی که به طور مثال دلار در حال رشد است و قیمت پول ملی را کاهش می دهد تصمیم می گیرند سرمایه خود را به دلار تبدیل کنند و اینگونه گمان می کنند بهترین نوع از سرمایه گذاری را به اجرا در آورند اما باید گفت این نوع سرمایه گذاری تورم اقتصادی و قیمت اجناس را بسیار بالا می برد و به جامعه آسیب های جدی وارد می کند.

۷)میزان مبلغ در سرمایه گذاری هیچ اهمیتی ندارد:

بسیاری از افراد تصور می کنند که باید پول بسیار زیادی داشته باشند تا بتوانند سرمایه گذاری را آغاز کنند، در حالی که با مبالغی همچون ۱۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان نیز می توانید سرمایه گذاری را شروع کنید و در این زمینه تجربه های خوبی بدست بیاورید تا در آینده بتوانید با مبالغ بیشتر سرمایه گذرای تان را رشد دهید.

منبع:۷ توصیه برای سرمایه گذاری در سال ۹۹

armoo.co بازدید : 32 چهارشنبه 16 بهمن 1398 نظرات (0)

روابط بین فردی مهارتی است که در جهت تعامل مثبت با افراد و به خصوص با اعضای خانواده. همچنین در برگیرنده شناسایی مرز روابط با دیگران و ایجاد ارتباطی صمیمانه و متعهدانه است. این مهارت باعث می شود کودک در آینده بتواند با دیگران درست رفتار کند. به این معنا که رابطه ی دوستانه با آن ها برقرار سازد و نیز بتواند آن رابطه را حفظ کند. از طرف دیگر این مهارت وی را قادر می سازد که در مواقع لزوم یک رابطه را به شکلی سازنده به پایان برساند. این آموزش سلامت اجتماعی کودک را تأمین می کند. در مقطع دبستان، دوستی ها روز به روز نقش مهمتری در زندگی کودکان بازی می کنند و اهمیت بیشتری می یابند. در این دوره پذیرفته شدن در میان همسالان و یافتن بهترین دوست انرژی زیادی از کودکان می گیرد.

از آن جا که اختلافات و احساسات منفی معمولا در دوستی ها پیش می آیند، افزایش مهارت ارتباط و حفظ دوستی ها، در این مرحله از رشد اجتماعی اهمیت زیادی دارد. بنا بر این آموزش کودکان برای بهبود روابط بین فردی و درک رفتار های مثبت و منفی در دوستی ها، باعث می شود کودکان در تعاملات اجتماعی خویش آگاهانه عمل کنند و از تحول و رشد اجتماعی خود نتایج بهتری بگیرند. همچنین توضیح داده شده که روند توسعه روابط ابزاری برای ارزیابی و در نهایت برخی از تکنیک های مداخله در جهت تقویت روابط وجود دارد.

آیا راجع به ۵ روش کلیدی در تقویت اعتماد به نفس کودکان اطلاع دارید؟؟

الگوی رفتاری برای کودکان، والدینشان هستند، آن ها تمام ​​ارزش ها و رفتارها را می آموزند. به عنوان مثال، هنگامی که با همسر خود اختلاف دارید، نگذارید فرزندتان متوجه این موضوع شود و سعی کنید به جای اینکه فریاد بزنید با یکدیگر با صدای آرام گفتگو کنید.

 

اهمیت دوستی

رابطه با همسالان اهمیت زیادی برای کودکان دارد. کودکان در جریانتعامل با دیگران، ارزش ها، رفتار ها، و باور هایی که به عضویت آنان در جامعه کمک می کند را یاد می گیرند. به دلیل اهمیت و نقش دوست در زندگی فرد، در ابتدا باید به کودک کمک کنیم تا به این امر واقف شود.

شیوه های پیش قدم شدن برای دوستی

  • تماس چشمی برقرار کنیم
  • به فرد لبخند بزنیم
  • پیش قدم بودن در سلام و احوال پرسی
  • تعریف کردن از عمل یا تعلقات فرد مقابل
  • دادن پیشنهاد بازی
  • پیدا کردن موضوعی جالب برای گفتگو
  • معرفی خود

ویژگی های دوست خوب

به کودکان بگوییم هر فردی را که با ارتباط داریم، نمی توانیم دوست حقیقی خود بدانیم. همه ی ما دوستانی داریم و به نوعی از دوستی های خود لذت می بریم. اما یافتن دوستی که در طول رابطه و در مواقعی که ما با سختی ها و مشکلاتی مواجه می شویم، بخواهد و بتواند به کمکمان بیاید و در واقع یافتن یک دوست حقیقی سخت است.

فعالیت برای والدین: برای فرزند خود دفتری تهیه کنید و به او بگویید ویژگی های یک دوست را خوب را در آن دفتر بنویسد.

فعالیت برای والدین: همه ی بچه ها را دایره وار بنشانید. خودکاری را روی زمین بچرخانید. دو سمت خودکار به سوی هر فردی که افتاد باید ویژگی های خوب یکدیگر را در دوستی بیان کنند.

 

منبع:بهبود روابط بین فردی در کودکان

 

armoo.co بازدید : 29 سه شنبه 15 بهمن 1398 نظرات (0)

از مهمترین حالات عاطفی که نقش بسیار زیادی در رشد شخصیت کودکان دارد و وجودش برای حیات و بقای آنان ضروری است، دارا بودن اعتماد به نفس است. اعتماد به نفس در واقع میزان ارزشی است که ما به خود می گذاریم. در این مقاله از بخش روانشناسی مجله ی آرموو نگاهی داریم به ۴ نمونه از مواردی که به وسیله آن می توانید اعتماد به نفس کودکان را تقویت کنید:

 

1)خودآگاهی

زمانی که افراد تصور مبهمی از خود دارند و در واقع شناخت درستی از خود ندارند به صورت مداوم با خود در کشمکش هستند. زمانی که ما شناختی از خود درونی مان نداریم خود را به دست محیط و اطرافیان می سپاریم و در نتیجه نیروهای بیرونی هستند که شخصیت ما را شکل داده و برای ما قالب و ساختار تعیین می کنند. از سوی دیگر زمانی که شخصیت و رفتار ما بر اساس نیروهای بیرونی شکل گرفته باشد، بسیار شکننده و دائما در حال تغییر خواهند بود و دشواری های زیادی از جمله شکست های پی در پی را تجربه خواهد کرد. شناخت خود و آگاهی از مفهوم درونی و ذهنی خویش، می تواند فرد را در رویارویی با مشکلات و مسائل زندگی یاری دهد. هر چه بهتر خودتان را بشناسید، بهتر می توانید آنچه را که هستید را بپذیرید و یا تغییر دهید. مهارت خود آگاهی یکی از مهارت های زندگی است، این مهارت به کودک کمک می کند تا بتواند شناخت بیشتری نسبت به خود، خصوصیات، اهداف، نقاط ضعف و قوت، احساسات و هویت خود داشته باشد.

۲)پذیرش خود: من منحصر به فرد هستم

برای رسیدن به این باور باید شایستگی ها و توانمندی های خود را تعیین کرده و نیروی بالقوه خود را شناسایی کنید. یکی از دستاور های مهم زندگی هر فرد رسیدن به خود آگاهی  و عزت نفس است.

آیا با شناخت احساسات در کودکان آشنایی دارید؟

 

فعالیت برای والدین:

یک جعبه زیبا آماده کنید و درون آن عکسی از کودکتان و یک آینه در آن قرار دهید. به کودک بگویید: در این جعبه عکس فردی قرار دارد که بسیار با ارزش است. او در دنیا منحصر به فرد است و کسی شبیه به او دنیا نخواهد آمد. با کلمات کودک را کنجکاو کنید سپس زمانی که عکس خود را در جعبه دید به او یاد آور شوید که کسی در دنیا مانند تو نیست و تو منحصر به فردی.

فعالیت برای والدین:

یک برگه به هر کودک بدهید و از او بخواهید به سؤال ها پاسخ دهد و سپس برگه ها را به دیگران بدهید تا آن را با صدای بلند بخوانند:

  • رفتار هایی که با آن ها افتخار می کنم
  • کاری که آن را خیلی خوب انجام می دهم
  • کارهایی که دوست دارم آن ها را بهتر انجام دهم
  • یکی از مهربانی های من
  • چیزی که در خودم بیشتر آن را دوست دارم
  • زمینه ای که نسبت به سال گذشته در آن پیشرفت کرده ام

۳)اعتماد به نفس و خود آگاهی جسمانی

در مراحل رشد کودک، ابتدا باید او را به یک خودآگاهی جسمانی برسانیم که: من بدنم را دوست دارم. اگر بچه ها بدن خود را بشناسند و یاد بگیرند که این بدن متعلق به  آن ها و ارزشمند است، احساس مثبتی نسبت به بدن و ظاهر خود خواهند داشت. خودآگاهی جسمانی به کودکان کمک می کند تا احساس کمبود نکنند و هیچ کس را زیبا تر و بهتر از خود نبینند.

قوانین:

  1. اگر تعداد کار های خوب کودک برای تشویق کم است، خودتان موقعیت هایی را ایجاد کنید که او بتواند مورد تشویق قرار گیرد. مثال: از کودک بخواهید موبایلتان را به شما بدهد و به خاطر کاری که انجام داده، او را تشویق کنید.
  2. هرگز بدون انجام کار خوب و بی دلیل کودک را تشویق نکنید. کودک متوجه اغراق و تشویق بی دلیل شما می شود.
  3. در تشویق کلامی تنوع داشته باشید و هر بار از کلمات متفاوتی استفاده کنید. گاهی کودک را مورد نوازش قرار دهید و یا او را بغل کرده و ببوسید.

۴)نقش والدین در اعتماد به نفس کودکان

والدین نقشی اساسی در اعتماد به نفس کودکان دارند. آن ها با رفتار های به ظاهر کوچک خود تأثیرات بسیار وسیعی بر کودکان می گذارند. گاهی با یک جمله گاهی  با یک نوع رفتار اعتماد به نفس کودک می تواند به شدت کاهش یا افزایش پیدا کند. کودکان والدین خود را الگو خود قرار می دهند و آن ها رد ذهن خود بزرگی میکنند، زمانی که والدین با رفتار یا گفتار خود آن ها را ناخواسته آزار می دهند، آسیب های جدی ای به آن ها وارد می شود و طبعا اعتماد به نفشان به شدت کاهش می یابد.

۵)تمرین هایی که باید والدین انجام دهند

  • در جمع های خانوادگی و غیر خانوادگی از کودکتان تعریف کنید
  • با او بازی کنید و بگذارید زمانی که در کنار شما است احساس خوشحالی و آرامش کند
  • او را در آغوش بگیرید و مدام بگویید چه میزان اهمیتی برای شما دارد
  • صفت های با بار معنایی مثبت به فرزندتان نسبت دهید مانند، پسر/دختر باهوش من و یا …
  • برای کار های خوبی که انجام می دهد تشویقش کنید و برایش کادو بگیرید
  • همدردی با مشکلات کودک و گفتگو راجع به آن ها

با مشاوره تلفنی آرموو تمام سؤالاتی که در مورد کودک خود دارید را بپرسید و بهترین راهنمایی ها را بگیرید

 

آرموو با کارشناسان و متخصصین خود در حوزه ی مشاوره کودک تلفنی، تیمی را تشکیل داده است، که کار مشاوره را با بهترین کیفیت اجرا کند و به شما ضمانت کامل و اطمینان خاطر خواهد داد که در این مسیر همراه خوبی برای تان باشد و مشکلات و سؤالاتتان  را با دقت بررسی و برای رفع آن، راه حل مناسب ارائه دهد.

 

منبع:۵ روش کلیدی در تقویت اعتماد به نفس کودکان

armoo.co بازدید : 28 دوشنبه 14 بهمن 1398 نظرات (0)

شاید تا زمانی که مشکل حادی در روند درسی خود یا فرزندمان به وجود نیاید گمان می کنیم که نیازی به مشاوره نیست و همه مشکلات را خودمان می توانیم حل کنیم. باید گفت همه ی دانش آموزان در طول دوره های تحصیلی خود، یعنی از اول ابتدایی تا دوازدهم متوسطه نیاز به راهنمایی دارند تا بتوانند مشکلات درسی را برای خود هموار تر کنند و انتخاب های درستی، در جهت رشد و پیشرفت شان انجام دهند. مشاوران درسی با ارائه روش های نوین برای رفع مشکلات درسی فرزندان شما باعث تسهیل در مفاهیم و پیشرفت در کلاس های درسی مدرسه شان می شوند.

 

       آیا به مشاوره درسی و رفع اشکال نیاز دارید؟؟؟

مشاوران تلفنی چجوری می تونن مشکلات درسی مارو حل کنن؟

  • ارائه برنامه ریزی دقیق برای دروس مدرسه
  • راهنمایی دانش آموزان برای ثبت نام در دوره ها و کلاس های تفریحی و آموزشی
  • ارائه روش های به روز در نوع یادگیری و خوانش دروس
  • راهنمایی دانش آموزان برای مدیریت وضعیت درسی شان
  • تصحیح نوع برخورد والدین با فرزندانشان
  • تبادل اطلاعات به روز شده راجع به مدارس خاص، بورسه های تحصیلی، شرکت در المپیاد ها و مزایای آن و سایر فرصت هایی که یک دانش آموز می تواند داشته باشد
  • جلوگیری از افت تحصیلی و نظارت بر روند نمرات و کیفیت فهم مواضیع درسی
  • راه کاری برای پیدا کردن نقاط ضعف و قدرت دانش آموز در زمینه یادگیری، یادداشت برداری، خلاصه برداری، استرس و اضطراب
  • برگزاری آزمون های شفاهی برای تفهیم دروس
  • رفع عقب ماندگی های درسی
  • ارائه منابع سؤالات امتحانی برای آشنایی دانش آموز با نوع سؤالات
  • آموزش، نوع ارائه و برنامه ریزی دروس به معلمان تازه کار

استرس شب امتحان!!!

بسیاری از دانش آموزان، زمانی که کتاب های درسی را مرور می کنند متوجه مشکلات خود می شوند و سؤالات زیادی ذهنشان را درگیر می کند. معمولا شب های امتحان استرس زیادی دانش آموزان را فرا می گیرد که معمولا تبعات منفی ای برای آن ها دارد و حتی می تواند باعث اضطراب والدین شان نیز بشود. با پیشرفت های زیادی که در عصر ارتباطات به وجود آمده، تنها با یک تماس با تیم مشاوره درسی و رفع اشکال در کمترین زمان ممکن می توانید برای رفع اشکالات درسی خود اقدام کنید، تمام سؤالات خودرا بپرسید و بهترین راهنمایی ها دریافت کنید. در ۲۴ ساعت شبانه روز و حتی در روز های تعطیل سال می توانید با بهترین مشاوران تحصیلی تماس بگیرید و از آن ها کمک بگیرید. با مشاوره تلفنی می توانید درک درست تری از مشکلات و معضلات تحصیلی فرزند خود پیدا کنید و بعد از آن اقدام به جلسات حضوری کنید.

با مشاوره تلفنی آرموو تمام مشکلات درسی ات رو برطرف کن!!

ما در آرموو هستیم تا یادگیری را برای دانش آموزان لذت بخش کنیم، انگیزه آنان را افزایش دهیم و اعتماد به نفسشان را با روش های خود آموز، تثبیت کنیم تا با کسب موفیقت در دروس، نگرانی و استرس و اضطراب را از دانش آموز و خانواده شان دور کرده و محیطی آرامش بخش را به آنان هدیه دهیم. ما در تلاش خواهیم بود تا در هر زمان و مکان که شما بخواهید از طریق تلفن برای رسیدن به اهداف بلند درسی و آموزشی تان در کنار شما باشیم.

 

منبع: چه زمانی به مشاوره درسی نیاز داریم؟

armoo.co بازدید : 33 یکشنبه 13 بهمن 1398 نظرات (0)

کودکان نیز همانند بزرگسالان احساسات پیچیده ای را تجربه می کنند. آنها ناامید، هیجان زده، عصبی، غمگین، وحشت زده، نگران و خجالت زده می شوند. کودکان معمولا برای بیان احساساتشان صحبت نمی کنند در عوض احساسات خود را به روش های دیگر نشان می دهند. کودکان می توانند احساسات خود را از طریق حالات چهره، بدن و بازی هایشان نشان دهند. از لحظه به دنیا آمدن، کودکان شروع به یادگیری مهارت های عاطفی مورد نیاز برای شناسایی، بیان و مدیریت احساسات خود می کنند. آن ها می آموزند که چگونه احساسات خود را بشناسند و روابط خود را شکل دهند. والدین باید به کودکان کمک کنند تا به شناخت درستی از احساساتشان برسند و به آن ها بیاموزند چگونه احساسات خود را به روش های مثبت و سازنده نشان دهند. کودکان در بیان احساسات خود مشکل دارند، زیرا کلمات لازم برای بیان احساسات خود را یاد نگرفته اند.

 

در اینجا چند روش برای کمک به فرزندتان در یادگیری و ابراز احساسات خود آورده ایم:

 

۱) به نشانه های رفتاری فرزندتان دقت کنید

گاهی اوقات تشخیص احساسات واقعی کودکان، کار بسیار دشواری است گاهی با نگاه کردن به زبان بدنشان، گوش دادن به حرف ها مخصوصا زمانی که احساسات خود را بروز می دهند می توان نشانه های درستی از عمق احساسات آن ها به شما داده شود. درک اینکه کودکان چه احساسی دارند و به چه علت این احساسات در آن ها رشد کرده است، می تواند والدین را به درک بهتری از فرزندشان برساند.

 

۲) پشت هر رفتاری یک احساس است
سعی کنید معنی رفتار فرزندتان را درک کنید. شما زمانی می توانید به کودک خود کمک کنید که بدانید چه چیزی علت رفتار او است و چه احساسی پشت این نوع رفتار ها است.

 

۳) احساسات را نام گذاری کنید
به کودک خود کمک کنید تا احساسات خود را یادداشت کند و آن ها را به شما نشان دهد. نامگذاری احساسات اولین قدم برای کمک به کودکان است. این روش به فرزند شما اجازه می دهد واژگان عاطفی اش را توسعه دهد تا بتواند در مورد احساسات خود راحتر صحبت کند.

 

۴) شناسایی احساسات در دیگران

از فرزندتان بخواهید که درباره آنچه ممکن است شخص دیگری راجع به آن ها احساس کند، با شما کفتگو کنند. کارتون یا عکس کتاب یک روش عالی برای بحث در مورد احساسات است و به بچه ها کمک می کند تا احساسات افراد دیگر را از طریق چهره ها تشخیص دهند.

 

۵) الگوی خوبی باشید

کودکان در مورد احساسات و نحوه بیان آن از والدینشان الگو می گیرند. والدین باید الگوی خوبی برای فرزندانشان باشند و با رفتار های خود به کودکان آموزش دهند که چگونه در موقعیت های مختلف با احساسات خود برخورد کنند.

 

۶) آن ها را برای بروز احساساتشان تشویق کنید
زمانی که کودکتان در مورد احساسات خودش صحبت می کند، او را ستایش و تشویق کنید. با این کار شما نه تنها نشان می دهید که بروز احساسات امری عادی است بلکه صحبت کردن درمورد آنها نیز امری واجب است.

فعالیت برای والدین: با نشان دادن عکس های مختلف سعی کنید کودک را با احساسات آشنا کنید و سپس عکس آدم و یا شخصیت های کارتونی مختلف را به کودک نشان دهید و از او سؤال کنید چهره ی هر کدام چه احساسی را نشان دهد؟

فعالیت برای والدین:
با نمایش پانتومیم احساسات مختلف را به کودک نشان دهید. کودک باید احساس مورد نظر را حدس بزند. سپس اجازه دهید کودک خودش با پانتومیم، همان احساس را نمایش دهد.

 

نرمال سازی احساسات چیست؟
همه انسان ها احساسات مختلف را تجربه می کنند، گاهی خوشحال و گاهی ناراحت هستند، گاهی خشمگین می شوند و گاهی می ترسند. این احساسات برای ادامه ی زندگی به ما کمک می کنند. برای مثال اگر زمانی که از خیابان رد می شویم، احساس ترس نداشته باشیم، دقت نمی کنیم و ممکن است تصادف کنیم. اگر برای امتحان اضطراب نداشته باشیم، درس نمی خوانیم و موفق نمی شویم. اما گاهی در برخی مواقع میزان تجربه ی این احساسات از حالت عادی خارج شده و در عملکرد ما تأثیر منفی می گذارند. در این موقعیت ها باید یاد بگیریم تا با استفاده از راهکار هایی، شدت آن ها را به حالت عادی نزدیک کنیم. والدین باید به کودکان عادی سازی یک سری از احساسات را با به صورت عملی نشان دهند.


شناخت احساسات در کودکان

armoo.co بازدید : 37 یکشنبه 13 بهمن 1398 نظرات (0)

مشاوران کودک از دانش و تخصص لازم برای تشخیص، شناسایی، ارزیابی، و درمان طیف گسترده ای از شرایط روان یک کودک اطلاع  دارند و می توانند به رشد اجتماعی، عاطفی و رفتاری آن ها کمک کنند. مشاوره کودک به درمان کودکان خردسالی که دارای آشفتگی و اختلالات روانی هستند و یا رفتار ها و عادات ناشایست پیدا کرده اند، کمک می کند تا بتوانند با رفع این مشکلات به سلامت روحی، روانی و رفتاری برسند. بسیاری از آسیب هایی که کودکان با آن روبه رو هستند از نوع برخورد هایی است که بزرگسالان با آنان دارند. برخی از مشکلات رایج در کودکان شامل: اضطراب، افسردگی، بیش فعالی، عدم تمرکز است که با یک مشاوره کودک می تواند کنترل شود تا مشکلات جدی تری را در دوره بزرگسالی برای فرد به وجود نیاورد.

 

متداول ترین مشکلاتی که مشاوران کودک با آن برخورد دارند:

    غم و اندوه از دست دادن یکی از افراد خانواده، حیوانات خانگی، دوست
    شاهد یک تجربه یا واقعه تلخ بودن(تروما)
    پریشانی و اضطراب ناخواسته
    جابه جایی مدرسه، محله یا شهر
    اعتیاد به مواد مخدر در والدین
    طلاق والدین

 

چه زمانی باید برای مشاوره کودک خود اقدام کنید؟
وقتی کودکی از پریشانی روانی، اجتماعی، عاطفی یا روانی رنج می برد، والدین نمی توانند هیچ کمک مفیدی به او بکنند، اینجا است که استفاده از مشاوره کودک مجرب می تواند مؤثر واقع شود. مشاور کودک می تواند سلامت عمومی و و بهداشت روان فرزندتان را بررسی و برای  بهتر شدن آن اقدام کند. سلامتی جسمی کودکان برای والدین شان مهم ترین مسئله است اما اختلالاتی همچون وسواس، استرس، کمبود اعتماد به نفس، ترس،خشونت و خجالت معمولا از دید آن ها یک امر عادی است که می تواند در گذر زمان درمان شود، باید گفت این نوع اختلالات اگر در کودکی درمان نشوند، هنگام بزرگسالی می تواند تأثیرات بسیار جبران ناپذیری را بر فرد بگذارد.

 

علائم شایع در مورد سلامت روان یا پریشانی روانی کودکان شامل:

    شب ادراری
    کابوس دیدن های مکرر و بی خوابی
    نمرات پایین و افت تحصیلی
    نگرانی و اضطراب های بیش از اندازه
    کناره گیری و انزوای اجتماعی
    کاهش وزن و کمبود اشتها به صورت ناگهانی
    تکرار شستن دست ها و وسواس های رفتاری
    اعتیاد به کامپیوتر و موبایل و بازی های کامپیوتری

 

لزوم استفاده از مشاوره کودک تلفنی
باید گفت این احتمال بسیار زیاد است که کودک هنگام دیدن مشاور ناراحت، مظطرب، یا کمی خجالتی شوند. اما علت آن چیست؟ زیرا کودک شناختی از مشاوره ندارند و این امر ممکن است برای آنان ترسناک به نظر بیاید و کودک ممکن است، مشاور را به چشم پزشکی ببینند و یا روانپزشکی که می خواهد آنان را درمان کند و از این جهت احساس ناخوشایندی در آنان به وجود می آید. با مشاوره تلفنی والدین می توانند رفتار های کودکان را به مشاور بگویند و برای رفع آن مشکل راه حل هایی دریافت کنند تا کودکان خود را مظطرب و پریشان نکنند.

 

نکاتی که راجع به مشاوره کودک باید بدانیم

armoo.co بازدید : 38 یکشنبه 13 بهمن 1398 نظرات (0)

در طول سال تحصیلی ممکن است برنامه ریزی معلم برای به پایان رساندن مباحث درسی به خوبی پیش نرود و بخشی از مباحث در پایان سال عقب بماند. در زمینه مشاوره درسی این کلاس ها به منظور ارتقای کیفیت فرایند یاددهی و یادگیری دانش آموزان ایجاد می شود.  تعطیلی های اضطراری که معمولا به خاطر نامساعد بودن آب و هوا و حوادث طبیعی به وجود می آید باید به گونه ای جبران شود تا دانش آموز در پایان سال تحصیلی دچار سردرگمی نشود. کلاس های جبرانی به صورت معمول بین ۱ تا ۲ ساعت به طول می انجامند که باید بین روز های شنبه تا چهار شنبه به اجرا در آورده شوند.


آیا زمانی که دانش آموزان در تفهیم مباحث درسی خود مشکل دارند نیز باید کلاس های جبرانی برای آن ها برقرار شود؟

کلاس های جبرانی برای تقویت دانش آموزان تشکیل می شود که معمولا توسط مدیران مدرسه و مطابق نظر معلمان تنظیم خواهد شد. دانش آموزان در حل مشکلات درسی شان معمولا به مشکل بر می خورند و طبق نظر معلم باید در کلاس های جبرانی شرکت کنند تا بتوانند به موفقیت تحصیلی برسند.

 

کلاس های جبرانی چه کمکی به دانش آموزان می کند؟

  •     تفهیم و تعمیق مباحث درسی
  •     رفع عقب ماندگی های درسی
  •     ارزیابی دانش آموزان و پیدا کردن نقطه قوت و ضعف آن ها
  •     بهبود عملکرد دانش آموز
  •     موفقیت در امتحانات میانترم و آخر سال

کلاس ها جبرانی به صورت تلفنی
دانش آموزان معمولا در طول سال تحصیلی کمتر به مرور و تکرار مباحث درسی خود می پردازند و معمولا شب های امتحان ساعات سختی را می گذرانند که معمولا تبعات منفی را برای آنان در پی دارد. با استفاده از مشاورین درسی و رفع اشکال تلفنی می توان از معلمان با تجربه، سؤالات خود را پرس و جو کنید و مشکلاتتان را در کمترین زمان ممکن برطرف کنید. در کلاس های جبرانی با تلفن، والدین می توانند سؤالات و مباحث مهم و امتحانی را از معلمین مشاور بپرسند تا بتوانند به بهترین نحو فرزندان خود را راهنمایی کنند.

 

کلاس های جبرانی تابستانه

بسیاری از مدارس برای اینکه وقفه چند ماهه تابستان باعث افت تحصیلی و بی انگیزگی دانش آموزان نشود کلاس های جبرانی برگزار می کنند. کلاس های جبرانی برای مرور دروس سال پیش و یا پیش زمینه ای برای دروس سال جدید است تا دانش آموزان در طول ترم با مباحث آشنایی پیدا کنند و بتوانند یک سال تحصیلی موفق را در پیش داشته باشند.

 

کلاس های جبرانی چه مزایایی دارند؟



armoo.co بازدید : 38 یکشنبه 13 بهمن 1398 نظرات (0)

مدرسه محل رشد دانش آموزان و همچنین مکانی برای برطرف شدن مشکلات آموزشی و یادگیری آن ها است. در مدارس ابتدایی و متوسطه دانش آموزان در حال یادگیری اصول تعامل و همکاری، اجتماعی شدن هستند. مشاوران درسی در مدارس حضور دارند تا در محیط مدرسه مشکلات دانش آموزان را برطرف کنند و باعث رشد و پیشرفت درسی دانش آموزان شوند. هدف ارائه خدمات مشاوره درسی در مدارس به دانش آموزان، کمک به برطرف کردن چالش های پیش روی دانش آموزان است. لزوم استفاده از مشاور درسی سال ها است که در تمام مدارس احساس می شود و تعداد زیادی از دانش آموزان با استفاده از این روش توانسته اند مشکلات متعدد خود را در همان مدرسه برطرف کنند.

 

مشاورین مدرسه باید در آغاز سال تحصیلی به دانش آموزان معرفی شوند تا دانش آموزان حس اطمینان به آن ها داشته باشند و خودشان برای حل مشکلات درسی به آن ها مراجعه کنند. نوع برخورد، رفتار و خصوصیات اخلاقی مشاور باید به گونه ای باشد که دانش آموز هنگام گفتگو با او احساس آرامش داشته باشد و بتواند تمام مشکلات اش را در میان بگذارد.

 

وظایف مشاوران مدارس چیست؟

  •     شناخت دانش آموزانی که دچار مشکلات درسی شده اند
  •     تعامل و گفتگو با دانش آموزان در محیط مدرسه
  •     تسهیل در یادگیری و رفع عقب ماندگی های درسی دانش آموز
  •     برنامه ریزی درسی برای دانش آموزان
  •     مشاوره روانشناسی به دانش آموزانی که آسیب های روحی پیدا کرده اند
  •     کمک به دانش آموزانی که دچار حواس پرتی و سردرگمی در کلاس هستند
  •     شناسایی توانایی ها و استعداد های دانش آموزان
  •     شناسایی نقطه قوت و ضعف دانش آموزان
  •     مشاوره به والدین
  •     ارتباط مداوم با معلمان و پرس و جو راجع به دانش آموزان کلاس
  •     معرفی کتاب های مفید درسی و غیر درسی
  •     کمک به تعیین اهداف دانش آموزان
  •     ارائه برنامه ریزی برای آزمون های استعدادیابی و مدارس نمونه دولتی و تیز هوشان
  •     کمک به عملی کردن برنامه ریزی درسی مدرسه
  •     بررسی نمرات دانش آموزان در تمام دروس

مشاوران مدرسه چه کسانی هستند؟
امروزه مشاوران مدرسه برخی از مهمترین و برجسته ترین اعضای هیئت علمی مدرسه هستند. سال هایی که فرد زمان خود را مدرسه می گذارد، سال هایی است که تأثیر آن تا زمان بزرگسالی بر فرد ماندگار خواهد ماند. در این مدت، فرد اغلب شخصیت خود را توسعه می دهد، با چالش های زیادی روبه رو می شود و تصمیم می گیرد که در آینده چه کاری می خواهد انجام دهد. مدرسه، همچنین می تواند یک زمان بسیار استرس زا در زندگی یک شخص باشد. دانش آموزان امروز معمولا نگران نمرات آزمون، تکمیل  تکالیف درسی، برتری در فعالیتهای خارج از برنامه و همراهی با همسالان خود هستند. تنها راه کار  دانش آموزان برای رهایی از مشکلات، مشاوران درسی هستند که می توانند به آن ها کمک کنند تا موفقیت تحصیلی و درسی برای آنان فراهم شود. با این حال، مشاوره در مدرسه می تواند به کمک دانش آموزان  بیاید تا بتوانند بر دروس خود بیشتر متمرکز شوند. آنها به طور معمول در طول یک سال تحصیلی با چندین دانش آموز مختلف کار می کنند و از مشکلات متنوع مانند برنامه ریزی کلاس تا مشکلات روانی، به آنها کمک می کنند.


وظایف مشاوران در مدارس دوره ابتدایی:

تمرکز یک مشاوره مدرسه دوره ابتدایی باید بر راهنمایی دانش آموزان در ایجاد مهارتهایی در تصمیم گیری، روابط اجتماعی، حس مسئولیت پذیری و مطالعه درسی استفاده می شود تا کودکان بتوانند در زندگی و محیط های درسی خود موفق باشند. مشاوران مدرسه با والدین دانش آموزان دیدار می کنند تا در مورد نقاط قوت و ضعف کودک خود، و هرگونه نیازهای ویژه و مسائل رفتاری که ممکن است کودک داشته باشد صحبت کنند. مشاوران مدرسه همچنین با معلمان و مسئولین همکاری می کنند تا اطمینان حاصل شود که برنامه درسی نیازهای رشد و تحصیلی دانش آموزان را برطرف می کند.

 

وظایف مشاوران در مدارس دوره متوسطه:
مشاوران درسی در دوره متوسطه باید به دانش آموزان در زمینه ی دانشگاهی و شغل آینده اطلاعاتی ارائه دهد. بسیاری از مشاوران دوره ی ابتدایی به دانش آموزان کمک می کنند تا بر مسائل شخصی که در پیشرفت تحصیلی آنها دخالت دارد غلبه کنند. آنها به دانش آموزان کمک می کنند که رشته ای را انتخاب کنند تا بعد از دوره ی فارق التحصیلی بتوانند مسیر درستی را برای خود انتخاب کنند. مشاوران اطلاعاتی در مورد انتخاب رشته و نحوه ورود به دانشگاه ها، برنامه های آموزشی و دوره های کارآموزی به داشن آموزان ارائه می دهند. آنها ممکن است کارگاه های شغلی را برای کمک به دانشجویان در جستجوی پیدا کردن شغل مورد علاقه خود دارند برگزار کنند تا دانش آموزان بتوانند استعداد و مهارت های خود را بهتر درک کنند.

 

چرا به مشاوران مدرسه نیاز داریم؟
هنگامی که در مدرسه هستید و دروس عقب مانده تان زیاد شده و احساس بی انگیزگی می کنید باید از مشاوران درسی و رفع اشکال کمک بگیرید. مشاوران مدرسه به دانش آموزان کمک می کنند تا پیچ و خم های درسی شان را برطرف کنند و یادگیری درس برایشان لذت بخش شود. هدف اصلی یک مشاور مدرسه کمک به شکل دادن ذهن دانش آموزان در به وجود آمدن اعضای مولد جامعه است. این متخصصان بطور روزانه با دانش آموزان کار می کنند تا به آنها کمک کنند تصمیم گیری صحیح داشته باشند، با چالش ها روبرو شوند و در جهت موفقیت حرکت کنند. اگر مشاوران مدرسه شما پاسخگوی سؤالاتتان نیستند بهتر است از مشاوره تلفنی آرموو کمک بگیرید تا در کمترین زمان ممکن و بهترین نتیجه را از بابت حل مشکلات درسی خود کسب کنید.

 

۱۵ نمونه از وظایف مشاوران مدرسه

تعداد صفحات : 7

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 65
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 11
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 19
  • باردید دیروز : 2
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 82
  • بازدید ماه : 272
  • بازدید سال : 1,892
  • بازدید کلی : 5,542